#

Новини


Eddis и DJ Teddy Georgo заснеха видеоклипа на новата песен – „Ето ти”

img

Теди Джорджо възпя - Галена и Преслава.

Март 15Вторник

Младата надежда на българската поп-фолк сцена Денис Асенов с артистичен псевдоним Eddis и култовия диджей Teddy Georgo, заснеха видеоклипа на едноименната песен - „Ето ти” в „CLUB 33”. Това е третата авторска песен на Eddis, който покани Теди в проекта, познат със своя музикален почерк и рап-речитатив. Песента ще излезе в ефира на Великден на Разпети Петък на връх рожденият ден на Eddis на 22 април и ще бъде промотирана в елитния столичен клуб “CLUB 33”.

img

Популярният диджей отпразнува своя имен ден

Март 15Вторник

На снимачната площадка и се отдаде на творчество! Историята на приказната песен е част от живота на Eddis за една преживяна драматична любов. Теди, със своите 4-куплета, успокоява Eddis в песента и приземява всички хвърчащи и зашеметени млади момичета от реалността в живота. В песента Eddis излива чувствата си, а Теди дава добър пример с неговите големи приятелки и любими български изпълнителки - ПРЕСЛАВА и ГАЛЕНА, който са еталон на сцената в България.

img

„Надяваме се песента да се хареса на нашите почитатели

Март 15Вторник

В проекта взеха участие много добри и доказани творци” – споделиха изпълнителите на „Ето ти”. Текст: Денис Асенов /Еddis/, Кристиян Първанов - /Крис Риска/, Тодор Георгиев /DJTeddy Georgo/ и Стоян Григоров /SNG/ . Музика: Еddis, Йордан Сандов и Християн Запрянов. Аранжимент: инж. Росен Стоев - /Reptilla Studio/, Иван Ковачев /Balkan Violin/, Тодор Георгиев /DJ Teddy Georgo/, Eddis и Андрей Чолаков.
Благодарим на целия екип!

РЕКЛАМА